Experiéncia Formativa en distintos Centros de Formación en SEO y los factores a tener en cuenta para un buen posicionamento en Google.Somos conscientes que si se plantean contratar nuestra formación el ser transparentes será un factor importante para que puedan tomar una correcta decisión, y para nosotros es un placer poder compartir esta información con ustedes.

Estamos muy agradecidos que los centros que nos han contratado durante este tiempo hayan compartido con Gamification Games las valoraciones obtenidas por parte de los asistentes, para nosotros nos es muy útil para seguir creciendo y mejorando en nuestros Talleres donde son 100% prácticos.

Si necesitaran más información no duden en ponerse en contacto con nosotros. Muchas gracias.SEO - 30 Factors perquè Google s'enamori de tú. 4 Hores - Terrassa - 10 d'Octubre 2018.

valoracion seo terrassa.
Marta Vilella - Ajuntament de Terrassa - Servei d'emprenedoria i economia social Àrea de Desenvolupament Economic Indústria i ocupació.

En relació a la sessió formativa SEO: 30 formes d'enamorar google, que va tenir lloc el passat dia 10 d'octubre, volia traslladar-te una breu valoració.
Com a tècnica del servei, però com bé saps, no referent de la formació, la valoració que et puc traslladar es remet a les valoracions que van fer les persones assistents a la sessió. Es pot concloure que la formació va interessar molt, tant pel que fa als continguts treballats, així com en els materials que es van aportar. Es valora molt positivament que els coneixements que tens de la matèria han complert les expectatives de les persones participants a la formació, i que la metodologia emprada ha estat satisfactòria.
Finalment, destacar la reflexió quasi majoritària de totes les persones participants: la necessitat de poder desenvolupar aquesta acció formativa amb una durada superior a la que s'ha realitzat (4h). Seria idoni poder dedicar més temps a exposar i treballar tots els continguts aportats.


SEO - 30 Factors perquè Google s'enamori de tú. St. Joan Despí – 24 d'Octubre 2018.

valoracion seoan Despí Sant J.
Montse Feliu Terré - Departament de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç Ajuntament de Sant Joan Despí

La proposta formativa de 30 factors per què Google s’enamori de tuva tenir molt bona acollida des del principi, de fet, les inscripcions van anar molt àgils i la valoració extreta dels assistents ha estat molt positiva, hi ha hagut una nota global de l’activitat de 9.
A més a més entre els comentaris que hem recollit dels assistents, han estat que ha agradat molt com comunicava el formador, els experts coneixements formador, alhora que hem pogut recollir també la voluntat de realitzar més sessions relacionades.Reportaje en "Pirineus TV" del Taller SEO en Alt Urgell el 23 de marzo con 30 Personas inscritas.


Valoraciones del taller SEO en la Seu D'Urgell de Angel Fulquet
telecentre alt urgell, taller seo de Angel Fulquet